در حادثه ناشی از کار توسط (28,100 امتیاز)
کارفرما مکلف به پرداخت دیه حادثه ناشی از کار شده. مهلت پرداخت دیه حادثه حین کار برای کارفرما چقدر است ؟
1 پاسخ
توسط (109,410 امتیاز)

بهترین پاسخ
پس از وقوع حوادث ناشی از کار که منجر به آسیب شوند، در صورت رای دادگاه، کارفرما مکلف به پرداخت دیه به کارگر حادثه دیده می شوند.

حوادث ناشی از کار جزء جرایم شبه عمد است. لذا در این دسته از جرایم، مهلت پرداخت دیه حادثه کار برای پرداخت کننده ۲ سال قمری است. به این ترتیب که فرد پرداخت کننده در هر سال ملزم به پرداخت نصف مبلغ می باشد. گاهی اوقات پرداخت کننده ممکن است در بین فواصل زمانی و مهلت های قانونی تعیین شده، خواهان پرداخت همه یا بخشی از مبلغ دیه باشد. در این شرایط کارگر حادثه دیده باید آن را قبول کند.