در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

شخصی در کارگاه دچار حادثه میشود و فقط از ناحیه زانو احساس ناراحتی میکند اما پس از مدتی ادعا میکند که ستون فقرات وی هم آسیب دیده است ضمن اینکه قبل از ادای وی گزارش حادثه ارسال شد .حالا بیمه براحتی نمی پذیرد چه راهی پیشنهاد میشود تا شرکت بیمه را متقاعد کرد؟
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

اگر فرد آسیب دیده به مراجع قضایی مراجعه کند بازرس حادثه ناشی از کار تایید کند که مشکل ستون فقرات نیز مربوز به همان حادثه است و مرجع قضایی رای صادر کند شرکت بیمه موظف به پرداخت است مگر اینگه شرکت بیمه دلایل مستند و منطقی خود را داشته به مراجع قضایی ارایه دهد