در قانون کار و قرارداد کار توسط (-1,060 امتیاز)
با سلام

نمونه قرارداد کار جدید برای سال 1400 چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
فرمت قرارداد کار همان فرمت قبلی است که می توانید در سایت وزارت کار یا سایت اداره کل روابط کار و جبران خدمت در لینک زیر دریافت کنید  :   https://rkj.mcls.gov.ir/fa/filepool/2175

مبالغ قرارداد را باید بر اساس حداقل های حقوق سال 1400 و برای افرادی که دارای سابقه کار هستند بر اساس فرمول افزایش حقوق سال 1400 اعمال نمایید :

پایه حقوق روزانه سال 1400 : 885.165 ريال

کمک هزینه اقلام مصرفی ماهیانه : 6.000.000 ريال

حق مسکن ماهیانه : 3.000.000 ريال

کمک هزینه عائله مندی به ازای هر فرزند : 2.655.495 ريال

افزایش سایر سطوح مزدی : مبلغ روزانه پایه حقوق سال 99 + 26% + 82.785 ريال

مبلغ پایه سنوات روزانه 46.667 ريال - توضیح اینکه مبلغ پایه سنوات در سالگرد استخدام می بایستی به حقوق فرد اضافه شود و مبلغ پایه سنوات قسمتی از پایه حقوق است و در تمام محاسباتی که پایه حقوق وجود دارد ، پایه سنوات نیز می بایستی لحاظ گردد .