در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

من مدت پانزده سال تو مغازه ای بعنوان فروشنده لباس کار میکردم بنا به دلایلی از کار اومدم ببرون و چون  بیمه نشده  بودم به وزارت کار رفتم و دادخواستی نوشتم  که به کارفرما هم ابلاغ شد
و هیچگونه قرارداد یا مدرکی ندارم جز استشهاد  محلی

قبل از موعد دادگاهی بنا به پیشنهاد کارفرما توافقی انجام دادیم و ایشون مبلغی به من دادن و یک قرار داد مشارکت کار بینمون  نوشته  شد و در محضر خونه امضا  کردم در ضمن من روز دادگاه حاضر  نشدم الان با  دوستانی صحبت  داشتم که به من گفتن کارت اشتباه بوده و اگر بتونی  حق بیمه ات و دریافت کنی به نفعته و سابقه بیمه برات باارزشتر هست

حالا سوالم اینه که من میتونم دوباره به اداره کار یا تامین اجتماعی بروم و  دادخواستم و ادامه بدم و دوباره شکایت  کنم   ایا نتیجه ای حاصل میشه
توسط (100 امتیاز)
چه شکایتی وقتی در محضر رضایت دادید و توافق کردید مگر اینکه شکایت شما چیزی غیر از مفاد متن توافق و رضایت در محضر باشه
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

اولا باید ملاحظه شود که در دفترخانه چه سندی را امضا نموده اید اگر قرارداد مشارکت به امضا شما رسیده باشد دیگر نمیتوانید ادعای سوابق را نمایید چون رابطه فی مابین قرارداد امضا شده رابطه کارگر وکارفرما نمیباشد و امکان اخذ رای در جهت احیا و ایجاد سوابق برای شما ممکن نمیباشد