در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
سلام من یک قرارداد مشاوره برای کشت یک گیاه خاص رو به مدت یک سال امضا کردم ولی کارفرما حقوقی پرداخت نکرد مشاوره به صورت تلفنی بود و حضور در محل به اختیار خودم که به خاطر کرونا نرفتم

کارفرما هیچگونه حقوقی پرداخت نکرد و در شهر دیگریست چطور میتونم ازش شکایت کنم و چه مدارکی باید ارائه دهم "بیمه هم نبودم"
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
با سلام ۰۰۰ وقتی که جنابعالی نه حقوقی دریافت کردید و نه در محل اشتغال داشته اید عملا هیچگونه مدرکی دال بر اشتغال ندارید و نمی توانید بدون هیچگونه مدرکی شکایت نمایید