در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام
من در کارگاهی دارای 1.5 سال سابقه بیمه هستم ولی حدود پنج ماهه که دورکاری میکنم و کارفرمایم که پیمانکار جز کارفرمای اصلی محسوب میشه کتبا به این موضوع اذعان دارد.

 کارفرمای اصلی چون حضور فیزیکی در کارگاه ندارم لیست بیمم رو رد نکرده
لطفا راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (4,300 امتیاز)
البته اگر پیمانکار با شما قراردادی دارد که اثبات کند شما دران پیمانکاری فعالیت دارید میتواند به کارفرمای اصلی اعلام کند وتاییدیه اشتغال شما را اخذ کرده وبرایتان بیمه رد کند .