در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
سلام

دست مریزاد

وقت بخیر

از حدود مهرماه 1398 به عنوان مدیر شبکه‌های اجتماعی، ادمین سایت و کارهای کامپیوتری دیگه پیش یه کارفرما *بدون قرارداد* مشغول به کار شدم که *حقوقم رو به حسابم واریز می‌کرد،* البته گاهی اوقات هم برادرش یا پسر خالش حقوقم رو پرداخت میکردن.

از اواخر سال 98 و با شیوع بیماری کرونا در منزل *به صورت دورکاری* براشون کار می‌کنم.

از ماه قبل حقوقم رو کم کردن و جواب پیام و تماسم رو نمیدن. ممکنه حتا حقوق این ماهم رو هم ندن یا کم کنن.

لطفا بفرمایید که چه کار باید بکنم؟

ممنون از لطفتون
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام با توجه به اینکه حقوق شما را به حساب واریز می کردن و بصورت ماهیانه و ثابت بوده است رابطه مزدی احراز می گردد که به تبع آن با شکایت در اداره کار می توان رابطه کاری را اثبات نموده و مدعی حق بیمه ایام اشتعال گردید ود رصورتی که با شما قطع همکاری کردند می توانید به خواسته بازگشت به کار  طرح دعوی نمایید