در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام هفده سال در یک شرکت آهنگری کار کردم الا ن دیسک کمر وسیاتیک گرفتم ویک کپسول هوای پر به کمرم برخورد کرد الان دکتر نوشته دیگه توان انجام کارهای فیزیکی رو ندارم الانم دیگه تو شرکت بهم کار نمیدن میشه بگید چیکار کنم آیا میتونم شکایت کنم و سه تا هم شاهد دارم که کپسول خورده به کمرم  میتونم کار افتادگی بگیرم لطفآ راهنمایی کنید ممنون
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام برای دریافت از کار افتادگی نیاز به شکایت نیست شما باید در سایت تامین اجتماعی درخواست از کارافتادگی به استناد مدارک پزشکی خود نمایید وفرم اعلام نظر پزشک متخصص را از سایت استخراج و به تائید پزشک خود برسلنی موضوع در شورای پزشکی مطرح و درصورت احراز ۶۶ درصد عدم توانایی در انجام کار مشمول از کار افتادگی خواهید بود

ودرمورد حادثه ناشی از کار منجر به آسیب جدی جسمی از طریق بازرسی ادارکار و تامین اجتماعی و نهایتا طرح دادخواست در دادگستری اقدام کنید