در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
بخاطر تخصصی بودن شغلم حقوقی بالاترازحداقل داشتم و بدون قرارداد.

اکنون درخواست عیدی و سنوات و حق مسکن و بن کارگری کردم. که کارفرما درهیات تشخیص گفته همه اینا رو روی حقوق ماهانم پرداخت میکرده. چطوری ثابت کنم اینگونه نبوده
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
به استناد ماده 87 آیین دادرسی کار ، اثبات پرداخت مزایا و مطالبات بر عهده ی کارفرماست و اگر ایشان مدعی هستند که عیدی و سنوات شما را پرداخت کرده اند می بایستی مستنداتی به امضای شما ارائه نمایند که نشان دهنده ی پرداخت مزایای عیدی و سنوات شما باشد .

و اگر این مستندات نباشد می بایستی قرارداد کار یا توافق نامه ای را با شما داشته باشند که شما نیز در آن توافق کرده اید این مزایا را به همراه حقوق دریافت کرده اید .

در غیر این صورت هیات تشخیص اداره کار علیه کارفرما رای صادر خواهد کرد