در پرداخت حق بیمه توسط (130 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر

 اگر کسی از اهالی یک ساختمان تجاری به عنوان مدیر ساختمان انتخاب شود یا شخصی از بیرون ساختمان به عنوان مدیر بیاید , آیا نیازی به پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی ایشون هست؟

در این مواقع کارفرما چه کسی هست؟ چه در ساختمانی که هیئت مدیره دارد یا ندارد , بسیار ممنون
1 پاسخ
توسط (3,420 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام .اگر ازمالکین مجتمع باشد خیر.ولی اگر ازمالکین نباشد وتمام وقت شاغل باشد باارایه مدارک وتهعد یکی ازمالکین به عنوان کارفرما ی مجتمع قابل بررسی خواهد بود