در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
سلام.بنده نزد پدرم مشغول به کارهستم.

متاسفانه مغازه پدرم پایان کارندارد.به دلیل کهولت سن پدرم بنده جوازکسب رابه نام خوداخذنموده ام ایا پدرم میتواندمن رابیمه اجباری کندممنونم
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
چون جواز کسب به نام شماست یعنی خودتان کارفرما هستید . اگر سازمان تامین اجتماعی بپذیرد که بدون اخذ جواز کسب و صرفاً با ارائه ی مدارک ملکی برای شما تشکیل پرونده بیمه دهد می توانید پدر را به عنوان کارفرما معرفی کنید و خودتان به عنوان نیروی کار بیمه شوید .

با توجه به وجود رابطه پدر و فرزندی کارگاه شما کارگاه خانوادگی خواهد شد که مشمول بیمه ی بیکاری نمی شوید