در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

برای دریافت کد کارگاه ایا فقط داشتن مدرک مالکیت کارگاه کافی است؟

من هیچگونه جواز و یا پروانه بهربرداری ندارم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

اگر کارگاه حقیقی باشد شما با داشتن مدارکی دال بر مالکیت کارگاه از جمله سند یا اجاره نامه ، مدارک هویتی کارفرما و با تایید بازرس کارگاهها می توانید کد کارگاه اخذ نمایید ولی در مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده جواز کسب ذکر شده اما در مورد کارگاهها حقیقی زیاد اجبار نمیشود و با تایید اتحادیه و در دست اقدام بودن جواز کسب ، مراتب اخذ کد کارگاهی و ارائه لیست حق بیمه انجام میگردد.