در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام.

 برای سه ماه گذشته فیش پرداحت حق بیمه تامین اجتماعی(خویش فرما) گرفتم و تا تاریخ یکم مهلت داشت اما چهارم بیمه رو پرداخت کردم.

ایا قرار داد من فسخ شده و مجدد باید مراحل معاینات را طی کنم؟

  با توجه به اینکه الان ۵۵ سال دارم ممکن است مشکلی پیش بیاید؟ و اینکه این ۱۵ سال که بیمه پرداخت کردم هدر میرود؟
1 پاسخ
توسط (3,420 امتیاز)
سلام .باتوجه باینکه مهلت پرداخت ۳ماه میباشد باید مجددقراردادتنطیم بشه وباتوجه به داشتن ۱۵سال سابقه و۵۵سال سن مشکلی نخواهید داشت