در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام

ما پنج نفر شریک بودیم که حدود دو سال پیش یه کارخانه ای رو فروختیم و تا اون تاریخ هم تمام هزینه های مالیات و اداره کار و ... رو تسویه کردیم

الان بعد از دو سال کارگرانی که درخواست بازنشستگی میدن و برای سختی کار اقدام میکنن وقتی میخوان فیش سختی کار رو به کارفرمایان جدید بدن، کارفرمایان جدید میگن شما مربوط به قبل بودین اون زمان رو باید شرکای قبلی پرداخت کنن

طبق قانون وقتی ما کامل کارخونه رو فروختیم و هیچ سمت و مسئولیتی اونجا نداریم و کارگرهای حال حاضر دارن شکایت میکنن برای سختی کار، پرداخت حق سختی کار با شرکای جدید هست یا قدیم
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
به استناد ماده 12 قانون کار " هر نوع تغییر حقوقی در وضع مالکیت کارگاه ، از قبیل فروش یا انتقال به هر شکل ، تغییر نوع تولید ، ادغام در موسسه دیگر ، ملی شدن کارگاه ، فوت مالک و امثال اینها ، در رابطه قراردادی کارگرانی که قراردادشان قطعیت یافته است موثر نمی باشد و کارفرمای جدید قائم مقام تعهدات و حقوق کارفرمای سابق خواهد بود . "

به استناد جمله آخر ماده 12 قانون کار ، کارفرمای جدید قائم مقام تعهدات کارفرمای قبلی است و از آنجایی که در زمان انتقال کارخانه در این خصوص پیش بینی صورت نگرفته است ، کارفرمای فعلی مسئول پرداخت حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور کارگران خواهد بود .