در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
باسلام بنده با مدرک لیسانس در شرکتی مشغول به کار هستم که شامل سختی کار میشود وبیمه چندین سال است که فعالیت آن شرکت را تحت عنوان سختی کار پذیرفته است ولی عنوان شغلی بنده در سابقه بیمه تحت عنوان کارشناس آزمایشگاه رد می شود میخواستم بدونم سختی کار شامل من هم میشود یا اینکه باید تحت عنوان کارگر رد شود تا سختی کار به من تعلق بگیرد؟
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
درود. اگر کارفرما ۴ درصد حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور را بصورت ماهانه همراه با حق بیمه پرداخت نکرده باشد، می توانید در اداره کار شکایت کنید و در صورت تایید کمیته، برای کارفرما بدهی صادر شده و مکلف به پرداخت می باشد