در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر ، پدر من 19/5 سال سابقه کار داره و 8 سال در یک شرکت کار می‌کرده و بیمه کار براش رد شده و بعد از ورشکست شدن کارخانه کارش رو عوض کرده و الان بیمه عادی براش رد میشه ، میگن که 5 سال دیگه به بیمه اش اضافه میشه چون که قبلاً بیمه سختیکار بوده آیا این درسته و اگه درسته چطور باید اون 5 سال رو به بیمه کنونی انتقال بدیم، ممنون میشم ساده توضیح بدین ،با تشکر
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام براي احتساب كار سخت و زيان آور در سال آخر  كه احتمالا با احتساب سابقه سخت و زيان مي توانيد بازنشسته شويد بايد درخواست خود را در سامانه كمسيون مربوطه مطرح و با استناد به مدارك مستدل موضوع را اثبات نماييد اگر  كميته  ، كار شما را سخت و زيان آور تشخيص دهد نامه اجرايي آن را براي تامين اجتماعي صادر مي نمايد و تامين اجتماعي برابر مقررات پس از وصول حق بيمه 4 درصد سخت و زيان آور آن را جزء سوابق شما حساب مي كند

هر1 سال كار سخت و زيان آور 1/5 برابر حساب مي شود