در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)

سلام

بنده حسابدار فروشگاه تاسیسات ساختمان هستم

فروشگاه قرارداد پیمانی از برج 99/8 تا 1400/3 با یه شرکت جهت خرید لوازم،نصب و راه اندازی تجهیزات اتش نشانی بست

تو قرارداد ذکر شده 690میلیون بابت خرید تجهیزات که 56میلیون آن بابت نیرو انسانی میباشد

ردیف پیمان برج 8 از تامین اجتماعی گرفتم

برج 8 بیمه دو نفر کارکنان از روی فروشگاه و بدون ردیف پیمان رد شد و از برج 9 با ردیف پیمان دو نفر رد شد

کارفرما گفته بابت بیمه هیچ پولی پرداخت نمیکنه و فقط پایان قرارداد مفاصا حساب میخواد.

چندتا سوال داشتم:

  • 1-بابت برج 8 که با ردیف پیمان لیست رد نکردم مشکلی پیش میاد؟
  • 2-الان چند درصد و از کدوم مبلغ باید به تامین اجتماعی پرداخت شه؟(7/78 درصد از 690میلیون؟)
  • 3-تا پایان قرارداد با توجه به اینکه 2 نفر لیست رد میکنم کلا شاید 10میلیون لیست بیمه رد شه
  • مابقی باید بریزیم بحساب بیمه؟
  • 4-اگه قرار باشه 7/78 درصد از 690میلیون بدیم بیمه که باید 53میلیون پول بریزیم بحساب بیمه بعدا میشه از مابقی پول استفاده کرد و لیست کارکنان رد کنم؟ کل سود ما 53 میلیون نیست

ممنون

1 پاسخ
توسط (3,420 امتیاز)
سلام .۱_خیر۲_نسبت به کل کارکردمصالح ودستمزد۷/۸..۳_بلی .ماالتفاوت لیست وضریب باید پرداخت بشه ۴_خیر .ارسال لیست درزمان اعتبار ومدت قراردادقابل دریافت میباشد