در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
سلام خسته نباشید،

 همسر من قبلا بیشتر از 10 سال بیمه اجباری بود، الان حدود 14 ساله که یک کارگاه کوچیک صنعتی راه انداخته و خودش به تنهایی کار میکنه. از همون موقع خودش رو بیمه اختیاری کرده با حداقل دستمزد...

الان 25 سال و 8 ماه سابقه داره و میخاد حقوقش را افزایش بده که بازنشستگیش بالاتر بشه...ولی میگن نمیشه تغییرش داد. برای اینکه بتونه حقوقشو افزایش بده باید چه کار کنه؟

سوال دیگه ام اینه که بیمه مشاغل آزاد برای بازنشستگی بهتره یا اختیاری؟
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ بیمه اختیاری بهتر است