در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام و وقت به خیر
میخوام بدونم که ایا اجبار کارمند به حضور در جلسات روانشناسی جهت تست های شخصیتی و همینطور جلسات روان درمانی از سوی کارفرما قانونیه یا خیر؟
لازم به ذکره که منظور من معاینات بدو استخدام و طب کار نیست، بلکه موقعی رو عرض میکنم که شرکت ناگهانی تصمیم میگیره حضور در این گونه جلسات روانشناسی رو اجباری کنه.
با تشکر
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام. اگر شرکت در جلسات در قرارداد کار پیش بینی شده باشد، کارگر مکلف به حضور در جلسات می باشد. ضمنا زمانی که کارگر در جلسات حضور پیدا می کند جزء ساعات کاری وی محسوب خواهد شد.