در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
با سلام

من در بسیاری از مصاحبه ها با این مواجه شدم که کارفرما با شرایط غیر از قانون کار ( بدون بیمه ، حقوق کمتر از وزارت کار ، ساعت کاری زیاد ، بدون قرارداد کاری و ... ) اصرار به همکاری داره آیا من میتونم به صورت ناشناس اقداماتشون رو به مراجع ذیصلاح اطلاع بدم تا باهاشون برخورد بشه ؟؟؟

و اگر همچین اقدامی ممکنه باید به کجا و به چه صورت اطلاع بدم ؟؟؟
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درود. در ادارات کار، واحد بازرسی داریم. که اگر گزارشی مبنی بر تخلف کارفرمایان در کارگاه ها به این واحد اطلاع رسانی شود. این واحد ها موظف هستند که از محل کار بازرسی نموده و در صورت عدم رعایت مقررات مربوطه، به کارفرما اخطاریه ارسال نمایند. در نهایت چاره ای جز شکایت در اداره کار بابت عدم پرداخت حقوق و مزایای قانونی وجود نخواهد داشت.