در هدیه ازدواج توسط (100 امتیاز)
آذر99 عقد کردم، همچنان هم بیمه هستم . سوال اول این که :   میخواهم این مبلغ  بر اساس حقوق سال 1400 لحاظ شود، آیا ثبت درخواست در سامانه باید سال جدید انجام شود؟ از اولین روز سال جدید، هدیه  با مبلغ سال جدید به من تعلق میگیرد ؟

سوال دوم : سال های قبل افزایش حقوق ها از اردیبهشت اعمال می شد.میخوام ببینم  اگر درخواستم رو اولین روز 1400 ثبت کنم امکان دریافت هدیه با حقوق جدید را دارم یا خیر
1 پاسخ
توسط (380 امتیاز)

با سلام

شرایط دریافت کمک هزینه ازدواج طبق ماده ۸۵ تامین اجتماعی

۱ -ازدواج اول بیمه شده باشد.

۲ -در تاریخ عقد رابطه او با کارفرما قطع نشده باشد (حق بیمه ماه وقوع عقد توسط کارفرما پرداخت شده باشد).

۳ -ظرف پنج سال قبل از تاریخ عقد حق بیمه حداقل ۷۲۰ روز کار را به سازمان پرداخت نموده باشد.

۴ -عقد ازدواج دائم باشد.

با مراجعه به سامامه تامین اجتماعی و استفاده ار تب بیمه شدگان ، مشمولیت تعلق هدیه ازدواج را می توانید  استعلام فرمایید