در هدیه ازدواج توسط
با سلام
تاریخ ۹۱/۸ عقد کردم و همون ماه بیمه من رد نشده، قبل و بعدش تو همون کارگاه رد شده ، من از چه راهی میتونم این هدیه رو دریافت کنم،سابقه بیمه من قبل از این تاریخ بیشتر از ۲ سال است، ممنون میشم راهنمایی کنین
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام پرداخت این کمک هزینه داشتن هر چهار شرط می باشد که قطع نشدن رابطه استخدامی شما با کارفرما و پرداخت حق بیمه یکی از آن ها است در صورتی که در رمان عقد رابطه کاری شما با کارفرما قطع شده باشد این کمک هزینه به شما تعلق نمی گیرد

اطلاعات بیشتر در :

شرایط پرداخت کمک هزینه ازدواج چیه ؟