در هدیه ازدواج توسط (100 امتیاز)

با سلام و حترام

بنده در سال 1394 عقد نمودم و مبلغ یه ماه حقوق را با توجه به سنوات پرداختی حق بیمه خود به سازمان تامین اجتماعی به عنوان هدیه ازدواج دریافت کردم . با توجه به بازنشسته بودن مادرم در اموزش و پروش ایشان نیز برای دریافت کمک هزینه یا هدیه ازدواج فرزندان اموزش و پرورش به اداره مربوطه مراجعه نمودند و مسئول مربوطه به ایشان پاسخ دادند اداره اموزش و پرورش استعلام کرده است و چون بنده هدیه ازدواج خود را از سازمان تامین اجتماعی دریافت کردم دیگر این هدیه شامل ایشان نمیشود و غیر قابل پرداخت است . آیا همچین قانونی وجود دارد؟

با تشکر از شما و مشاوران محترم سایت بید برگ

1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

بر اساس ‌قانون پرداخت پاداش پايان خدمت و بخشي از هزينه‌هاي ضروري به كاركنان دولت (مصوب مورخ 1375/02/26 مجلس شورای اسلامی) و اصلاحات بعدی آن ،کمک هزینه ازدواج دایم مستخدمین شاغل، بازنشسته، از کار افتاده و متوفی فقط یک بار برای خود كارمند و به تعداد فرزندان آنان قابل پرداخت خواهد بود.

...

کمک هزینه ازدواج فرزند در صورتی قابل پرداخت است که آن فرزند خود کارمند مشمول مقررات مذکور(ماده 85 قانون تامین اجتماعی) نباشد.