در هدیه ازدواج توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

در ازدواج اولم بیمه نبودم و چون همسرم شاغل و بیمه بود پس از بیمه شدن تا انتها برایش دفترچه بیمه نگرفتم و قبلا" از هددیه ازدواج هم استفاده نکرده ام. مدتی پیش از من طلاق گرفت و ساکن کانادا شد . ایا میتوانم با دارا بودن سایر شرایط در صورت ازدواج مجدد از هدیه ازدواج استفاده نمایم ؟

با تشکر از کارشناس محترم
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

برابر مفاد ماده 85 قانون تامین اجتماعی ، کمک هزینه ازدواج صرفاً بیه بیمه شده ای تعلق می گیرد که برای اولین بار ازدواج می کند.