در هدیه ازدواج توسط (680 امتیاز)
سلام

کسی که در قنادی مشغول کار است . شیرینی پز و کیک پز است ایا هدیه ازدواج تامین اجتماعی به او تعلق میگیرد؟؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

سازمان تامین اجتماعی به بیمه شدگان زن یا مرد که برای اولین بار ازدواج می کنند و دارای شرایط قانونی لازم می باشند ، مبلغی به عنوان کمک هزینه ازدواج پرداخت می کند.

  شرایط لازم برای دریافت کمک هزینه ازدواج :

-  بیمه شده بایدظرف 5 سال قبل از تاریخ ازدواج حداقل 720 روز سابقه کار و پرداخت حق بیمه داشته باشد

-  در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی بیمه شده با کارفرما قطع نشده باشد

  - ازدواج اول باشد

 -  عقد ازدواج دائم بوده و در دفتر اسناد رسمی ازدواج ثبت شده باشد

  مدارک لازم برای دریافت کمک هزینه ازدواج:

-   اصل و تصویر صفحات مورد نیاز عقد نامه

-   اصل و تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه بیمه شده و همسروی

-   تعهد کتبی بیمه شده مبنی بر اینکه برای اولین بار ازدواج کرده است

-   دفترچه درمانی بیمه شده

  کمک هزینه ازدواج :

 میزان کمک هزینه ازدواج ، برابر با یکماه متوسط حقوق یا مزد بیمه شده است . یعنی جمع دریافتی مشمول کسر حق بیمه در آخرین دوسال قبل ازازدواج تقسیم بر 24 . درصورتیکه عددحاصل کمتر از حداقل دستمزد کارگرعادی درتاریخ عقد باشد مبلغ مذکور تا حداقل دستمزد زمان عقد تعدیل می گردد.

 نکته : اگر زن و شوهر هر دو دارای شرایط فوق باشند کمک هزینه یادشده به هردو نفر پرداخت میشود.