در دیه و بیمه خودرو توسط (-1,060 امتیاز)
سلام وقت بخیر

میزان و مبلغ دیه انگشت در سال 1401 چقدر است ؟
2 پاسخ
توسط (33,810 امتیاز)

بهترین پاسخ

دیه هریک از انگشتان دست اصلی یک دهم دیه کامل است. باتوجه به مبلغ دیه کامل در سال 1401 که 600 میلیون تومان در ماه های عادی است، نرخ دیه انگشت به شرح زیر است:

  • دیه قطع انگشت برابر 60میلیون تومان است
  • دیه قطع یک بند انگشت اگر انگشت شصت نباشد یک سی ام دیه کامل است که برابر 20 میلیون تومان است.
  •  دیه قطع بند انگشت شصت یک بیستم دیه کامل می باشد که برابر 30 میلیون تومان است.
  •  توجه داشته باشید که اگر بند اول انگشت قطع شده باشد و پیوند خورده باشد معادل قطع بند انگشت در نظر گرفته می‌شود.
  • دیه شکستن استخوان هر انگشت که بهبودی در آن حاصل نشود، یک پنجم دیه انگشت کامل یعنی، 12 میلیون تومان می شود
  • دیه شکستن استخوان هر انگشت در صورت بهبودی، چهار پنجم دیه شکستگی انگشت است که برابر 9 میلیون و ششصد هزار تومان می شود.

مطالب مرتبط:

جدول ارش و دیه