در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)

سلام خسته نباشید
بنده پدرم سال ۷۴ فوت کردن حالا مادر من برای برقراری مستمری پدرم اقدام کردن از شعبه ۲۶ همه کاراش انجام شد گفتن اخرین بیمه هم لازمه بعد کلی پیگیری اخرین بیمه پدرم گفتن شعبه ۱۴ هست رفتیم اونجا اقدام کردیم برگه انحصار وراثت و مدارکی که گفتن بردیم بعد گفتن که اخرین بیمه اینجا نیست

 برید شعبه ۲ رفتیم شعبه ۲ هم اقدام کردیم گفتن کلا سابقه نداره برید شعبه ۲۸ اونجا رفتیم اول گفتن سابقه نداره رفتیم پیش معاون شعبه گفتن تو سیستم چک کنن بعد گفتن خیلی وقت پیش ۲ سال بیمه رد شده

ولی چون سال ۷۴ فوت کرده مستمری تعلق نمیگیره ولی من خیلیارو میشناسم که حتی با یکسال سابقه هم مستمری میگیرن الان ما چیکار کنیم اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم از شما

1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
با سلام ۰۰۰ شما ابتدا باید بروید کل سابقه اش را در بیاورید طبق ماده ۷۵ اگر متوفی ظرف ده سال قبل از فوت یکسال سابقه و ظرف یکسال آخر فوت ۳ ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد میتواند از مستمری استفاده نمایید در غیر این صورت براساس هر آنچه سابقه داردمستمری دریافت میکند