در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام

مادر من بیوه است ,ابوی ایشان بازنشسته اداره ثبت احوال بوده اند وسالها قبل فوت شده اندزمانی که سازمان تامین اجتماعی تاسیس نشده بوده است ایشان از چه طریقی می توانند مستمری ایشان را دریافت نمایند؟چه مدارکی وبه کجا باید ارایه دهند؟
متشکرم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
در صورتی که مادر شما مستمری همسر خود را دریافت ننماید و یا خود مستمری بگیر نباشد می تواند به اداره ثبت احوالی که پدرشان شاغل بوده اند مراجعه و با درخواست کتبی موضوع را پیگیری نمایند.