در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
من به مدت 7 ماه در شرکتی به عنوان کمک حسابدار مشغول بودم و مدتی هست که دیگه در شرکت مشغول نیستم

الان کارفرما تهدید کرده که میخواد از من شکایت کنه و میگه که باعث جریمه شدنش شدم در صورتی که من فقط در شرکت کمک حسابدار بودم و تمام امور مالی توسط حسابدار و مدیر مالی انجام شده

آیا میتونه برای من دردسری درست کنه؟ ؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

با استناد به ماده 27 قانون کار ، در صورت عدم دقت و قصور کارگر ( فعل یا ترک فعل ) و همچنین نقض آیین نامه های انظباطی کارگاه و قرارداد موجب ضرر و زیان کارفرما شود،کارفرما میتواند نسبت به فسخ یکطرفه قرارداد اقدام نموده و همچنین با اثبات این موضوع ( خسارت وارده ) از کارگر در مراجع قضایی شکایت و مطالبه خسارت نماید.