در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

محل کار و کارفرمای من عوض شده و به  همین دلیل شعبه بیمه ام نیز تغییر کرده ،

اکنون برای اینکه کارفرمای جدید بیمه مرا رد کند چه باید بکنم؟

 مدارک لازم چیست؟ اقدامات اولیه لازم برای انجام این عمل از طرف کارگر باید صورت گیرد یا کارفرما
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

طبق ماده 148 قانون کار ، کارفرما مکلف به بیمه نمودن کاگران خود میباشد. و کارفرما میبایست با ارسال لیست بعدی بیمه پرسنل خود ، شروع بکار شما را به شعبه تامین اجتماعی محل خدمت با عنوان نیروی جدید اعلام نماید.