در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام 14ساله بیمه تامین اجتماعی رانندگان میریزم حساب الان میخوام تغییر بدم و بیمه روستایی رانندگان بریزم تا ماه قبل تامین اجتماعی میریختم 3ماه معوقه دارم که باجریمه دیر کرد شده 1میلیون درتوانم نیست دیگه بیمه تامین اجتماعی بریزم به نظرتون اگه تغییر بیمه بدم وروستایی بریزم تکلیف اون 14سالی که تامین اجتماعی ریختم چی میشه آیا جزسابقه حساب میشه ومیتونم بیارمش جز سابقه بیمه روستایی؟؟باید اون 3ماه دیرکرد پرداخت کنم؟؟؟چه طوری باید دیگه زیر نظرتامین اجتماعی نباشم جریمه هم نشم؟؟
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰ در حال حاضر نقل و انتقال سوابق روستایی به تامین اجتماعی و برعکس امکان پذیر نمی باشد