دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه حوادث توسط
سلام .
من در باشگاه سر تمیرین کشتی بینیم شکست و مجبور شدم عملش کنم  و بنا با شرایط مجبور شدم عمل زیبایی هم بکنم الان بیمه به من تعلق میگیره .من پدرمم بیماری ام اس دارد و از خانواده فقیر هستیم  خواهشا کمکم کنید من نامه دادم به دانشگاه که من را به بیمه حوادث معرفی کنن ...
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

تمامی باشگاه های ورزشی بایستی بیمه حوادث و مسئولیت داشته باشند و در این موارد می توان از آنها استفاده کرد، بنابر این به مسئول باشگاه رجوع کرده تا اقدامات مورد نظر رابرای شما انجام دهد ،برای شما وپدر بزرگوارتان آرزوی سلامتی و تندرستی را دارم.

موفق و پیروز باشید.