در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
آیا در قانون کار و آیین رسیدگی و چگونگی تشکیل جلسات هیأت های تشخیص و حل اختلاف موضوع ماده 164 قانون مرقوم مقرراتی راجع به "واخواهی" پیش بینی شده است ؟
1 پاسخ
توسط
با سلام

در قانون کار جمهوری اسلامی ایران و آیین نامه‌ های مربوط در رابطه با "واخواهی" مقرراتی پیش بینی نشده و احکام هیأت های تشخیص عموماً مستند به ماده 159 قانون مرقوم در صورتی که پس از ابلاغ به طرفین ظرف مهلت تعیین شده مورد اعتراض کتبی آنها قرار بگیرند بدون واخواهی مستقیماً قابل تجدید نظر (پژوهش) در هیأت های حل اختلاف خواهند بود. ضمناً احکام و مقررات واخواهی موضوع مواد 305 الی 308 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی را تشکیل می دهد.