در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
باسلام

بنده پرستاریکی از بیمارستانهای خصوصی کرج هستم درخواست بازنشستگی دادم،سختی کار دوره طرح که در بیمارستان رسول اکرم تهران گذراندم،درکمیسیون اداره کارتائید

رای نهای تائید شده ولی درمرحله ی دوم در شعبه 13تامین اجتماعی تهران تائید نشد،

لطفا راهنمایی بف مایید چه کنم با تشکر
1 پاسخ
توسط (1,660 امتیاز)
با سلام آیا شما اون زمانی که تایید نشده قرارداد دائم بودید منظور آن است که بیمه شما 27%پرداخت شده یا 30%اگر 27%بوده مشمول قانون کار نمیباشد و باید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید اما اگر 30%بوده وشغل شما جزو مشاغل سخت بوده میتوانید به تجدید نظر اعتراض نمایید