در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
بنده به عنوان رئیس هیئت مدیره و سهامدار شرکت در پروژه ای عمرانی بیمه ام انجام میشود.مدیر عامل شرکت ما خارج از سهامداران است و حقوق بگیر میباشد و از همان پروژه بیمه برایش رد شده است.

حالا که برای مفاصا اقدام کرده ایم چون دو نفر از اعضای هیئت مدیره در لیست بیمه پروژه مدکور بوده سازمان تامین اجتماعی حق بیمه یک نفر بیشتر را از محل پروژه نمپذیرد در صورتی که مدیر عامل کارمند بوده و کارفرما محسوب نمیشود. آیا قانون و یا نامه مشخصی برای این موضوع وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

با توجه به آنکه مدیرعامل شغل موظف داشته اند و بصورت قرارداد کار مشمول قانون کار در شرکت فعالیت داشته اند ، مشکلی بنظر نمیرسد و شعبه بیمه موظف است لیست بیمه ایشان را ( مدیر عامل ) را بصورت 30 درصد کارگری قبول نمایند.