در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

از پرسنل هتل در مشهد هستم ،از اسفند ۹۸ بیکار شدم ،۳ماه فروردین و اردیبهشت۹۹ و اسفند ۹۸ بیمه بیکاری کرونا گرفتم ،احراز هویت انجام دادم در سایت جامع کار ثبت نام کردم ،کلیه مدارکم رو بارگزاری کردم ،قرار شد با ارسال پیامک اطلاع بدن ،

زمانی که حضوری به اداره کار مراجعه کردم ،گفتن باید مدرکی دال بر تعطیلی هتل بارگزاری میکردم ،پرونده نقص داشته و زمان تکمیل مدارک تمام شده ،نمیدونم چیکار کنم خیلی نگران اون سابقه بیمه و بیمه بیکاری لطفا راهنمایی کنید .ممنون
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

شما می باید اگر قرارداد کار موقت داشته اید  به همراه نامه عدم نیاز از جانب کارفرما رونوشت از انها می گرفتید ودر سامانه بارگزاری می کردید الان که مهلت شما تمام شده باید مجدد در محلی دیگری مشغول بکار شوید وبعد که به صورت غیر ارادی بیکار شدید مجددا درخواست بیمه بیکاری نماید یا اینکه اگر خود را مستحق می دانید به دیوان عدالت اداری شکایت نماید