در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

من در یک ارگان دولتی با سابقه ۲۵ سال و۴ ماه مشغول به کار هستم البته استخدام رسمی وبا بیمه تامین اجتماعی ...

با توجه به اینکه امکان داره قصد اقامت در خارج کشور را داشته باشم  ایا بهتر است خودم را بازخرید کنم یا بازنشست؟

ودیگر اینکه  بازخرید شدن حدودا چه مبلغی پرداخت میگردد...در ضمن سنم هم ۵۰ میباشد
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ بازنشستگی یش از موعد کارکنان دولت تصویب شده است صبر کنید بازنشسته شوید بع انشالله مهاجرت کنید