در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده با 42 سال سن 14سال دو ماه سابقه بیمه در نیروهای مسلح با اجبار باز خریدم کردن تحت عنوان تخلف انضباطی؛ و دو سال سابقه بیمه در صندوق روستائیان عشایر ؛ و 8 سال سابقه بیمه در سازمان تامین اجتماعی دارم؛ اعلان دربلاتکلیفی مانده ام. متاسفانه اگر سابقه بیمه نیروهای مسلح و روستائیان عشایر به تأمین اجتماعی انتقال بدهم مبلغی کلانی 50 میلیون به بالا از بنده مطالبه از توانم خارج است.

  متاسفانه نیروهای مسلح انتقال سابقه از سایر صندوق های بیمه قبول نمی کند. فقط ادامه بیمه مربوط به خودش قبول میکند یعنی از تاریخ اولین واریزی جدید ادامه پیدا میکند از ادامه بیمه در کدام صندوق بازنشستگی با شرایط موجودم بهتره؟ تامین اجتماعی _ یا نیروهای مسلح _ دچار سردرگمی و بلا تکلیفی شده ام

 درخواست کمک برای بازنشستگی  این قشر آسیب پذیر و فراموش شده دارم
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ صندوق تامین اجتماعی بهتر است