در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

اینجانب تعمیرگاه مکانیکی دارم و کارگر بیمه نبوده . و قراردادی از من ندارد .

کارگر شکایت کرده که 6 ماه قبل تسویه حساب کرده و مدارکش را دارم و ادعای 5سال کار دارد که 2سال هم نبوده . و برای بیمه و حقوق 5سال شکایت دارد .هیچ مدرکی بجز شاهدان سوری ندارد .

 چقدر جریمه میشوم . حقوق این سالها کامل گرفته . حالا چقدر جریمه بیمه و حقوق میشوم
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ شکایت از کارفرما در اداره کار احتیاج به مدارک و مستندات احتیاج است با شاهد اداره کار رای صادر تمیکند