در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده اسفند ۹۸ بیکار شدم تا امروز که دی ماه ۹۹ است به دلایل مختلف کارم تولید کشیده شده و امروز آخرین نامه ای که باید روی  پروندم میگذاشتم و بیمه بیکاریم درست میشد را رفتم به اداره بیمه تقدیم کنم هر چی گشتند پرونده من پیدا نشد و میگن تا پرونده نباشه بیمه ای هم در کار نیست،

من کجا میتونم شکایت کنم که اینا پرونده من رو گم کردند که حتی اگه بخوام از اول مدارک ها رو جور کنم کاری نشدنیست چون کارفرما دیگه برگه قرارداد و نامه عدم نیاز نمی ده،لطفا راهنمایی کنید ممنون از سایت خوبتون
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

گم شدن پرونده شما، ارتباطی با شما ندارد، بلکه قصور از کارمند مربوطه است، موضوع را از طریق اداره کل استان یا سازمان بازرسی کل کشور پیگیری کنید، به هر حال با وجود سیستم های متمرکز نیازی به پرونده نیست!