در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر

سوالی داشتم....میخاستم بدونم که من مغازه ای اجاره کردم و جواز کسب بنام خودم گرفتم.
الان دونفر از دوستانم رو میخام به عنوان فروشنده بیارم داخل مغازه کار کنن.چه مواردی رو باید اجرا کنم که از طرف تعزیرات یا بهداشت یا جاهای دیگه در مورد فروشنده ها چه خودم که پشت دخل وایمیسم چه این دونفر ،برای من تخلفی صورت نگیره.
ممنونم
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)
سوال شما رو در زمینه ی قانون کار و تامین اجتماعی پاسخ می دم :

با توجه به اینکه اگر فردی نزد شما به هر عنوان کار کند و حقوق و مزایا تحت هر عنوان دریافت کند ، مشمول قانون کار و تامین اجتماعی می باشد ، لذا می بایستی تمام موارد قانون کار و تامین اجتماعی را در مورد انها رعایت کنید و در صورت عدم رعایت و شکایت توسط پرسنل در ادارات کار ، کلیه ی مواردی که مطابق قانون پرداخت نشده است یا کمتر از مزایای قانونی پرداخت شده است ، هیات های تشخیص و حل اختلاف ادارات کار موظف به صدور رای بابت کلیه مطالبات قانونی کارگران هستند .