در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

کارفرما از سال 90 بطور منظم حق بیمه را پرداخت نموده است. تنها اردیبهشت 98 ، مهر 99 (برج 7) و آذر 99 (برج 9) پرداخت نشده اند. با توحه به اینکه تاریخ نامه عدم نیاز اینجانب از ابتدای دیماه 99 (برج 10) است، عدم واریز حق بیمه برج 7 و 9 برای دریافت بیمه بیکاری بنده مشکل ساز است؟

اگر مشکل ساز است، با توجه به زمانبر بودن پروسه شکایت و از دست دادن احتمالی مهلت 30 روزه، آیا امکان پرداخت این 2 ماه توسط خودم وجود دارد تا بتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟ بهترین راهکار چیست؟

متشکرم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

با توجه به اینکه در دی ماه هستیم ، امکان واریز حق بیمه آذرماه تا پایان ماه دی امکان پذیر است.

برای مهر ماه هم باید کارفرما میبایست حق بیمه را به همراه جریمه پرداخت نماید. در غیر اینصورت ظرف 30 روز از قطع همکاری و عدم نیاز شما میبایست از طریق اداره شکایت در اداره کار اقدام نمایید.