در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (130 امتیاز)
در مورد سقف مدت زمان پرداخت مقرری بیمه بیکاری، مربوط به افراد مسن مشمول قانون بیمه بیکاری  که در زمان وقوع بیکاری ۵۵ سال سن و بیشتر و ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشند. این افراد در چه صورت ، می توانند تا رسیدن به سن بازنشستگی از مقرری بیمه بیکاری استفاده کنند؟ منظور 54 سال تمام شود و وارد 55 سال شوند؟یا نه
1 پاسخ
توسط (3,420 امتیاز)
سلام .سقف افرادمجرد۳۶ماه وافرادمتاهل ۵۰ماه می باشد.اگرکسی با۱۰سال سابقه  و۵۵سال وشرط اینکه درکارگاهی مشغول نباشد.میتواندتاپایان سن بازنشستگی ازمزایای بیمه بیکاری استفاده نمایند.وروزتولد ملاک برای سن می باشد.