در هدیه ازدواج توسط (100 امتیاز)
سلام

برای دریافت کمک هزینه ازدواج قبل از تاریخ عقد باید دوسال سابقه پرداخت حق بیمه داشت و من ندارم
حالا من میتونم بعد از خرید سابقه خدمت (که با احتساب سابقه خدمت، سابقه من بالای دو سال میشه) برای دریافت کمک هزینه ازدواج درخواست بدم؟

کمک هزینه ازدواج چقدر هست و چگونه دریافت کنم؟
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰ خیر باید از تاریخ عقد به قبل  حتما دوسال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشید و چند شرط دیگر هم برای پرداخت لازم است