در هدیه ازدواج توسط (100 امتیاز)
سلام
خواهر من در سال اسفند 1389 اردواج کرده و همسرش از سال 1384 بیمه اش شروع شده بود.
اطلاعی از این موضوع نداشته ایم.
آیا این هدیه ازدواج الآن بهش تعلق میگیره؟
و چگونه اقدام نماید
"ممنون"
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

بر اساس ماده 85 قانون تامین اجتماعی به بیمه شده زن یا مرد که برای اولین بار ازدواج می کند مبلغی معادل یکماه متوسط مزد یا حقوق با رعایت شرایط زیر به عنوان هدیه ازدواج یا کمک هزینه ازدواج تعلق می گیرد:

1- در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی فرد با کارفرما قطع نشده باشد.

2- ظرف 5 سال قبل از تاریخ ازدواج حداقل  حق بیمه 720 روز کاری را به سازمان پرداخته باشد.

3- عقد ازواج دایم بوده و در دفتر رسمی ازدواج ثبت شده باشد.

لازم به ذکر است در صورتی که زوج و زوجه هر دو واجد این شرایط باشند این مبلغ به هریک از آنها پرداخت خواهد شد (یعنی برای هر نفر واجد شرایط یکماه متوسط دستمزد )

 با سپاس از همراهی شما

مریم زنده دل