در هدیه ازدواج توسط (360 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام
برای گرفتن  کمک هزینه ازدواج تامین اجتماعی اگه سابقه بیمه مون رو از جای دیگه به تامین اجتماعی آورده و مابه التفاوتشو داده باشیم آیا سابقه محسوب میشه برا گرفتن این  کمک هزینه یا نه؟
ممنون
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
بیدبرگی عزیز

با سلام

با توجه به شرایط ماده 85 در خصوص کمک هزینه ازدواج 4 شرط لحاظ شده است :

1- ازدواج برای بار اول باشد

2- در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی بیمه شده و کارفرما قطع نشده باشد

3- ظرف 5 سال قبل از تاریخ ازدواج حداقل حق بیمه 720 روز را به سازمان پرداخته باشد.

4- نکاح دایم بوده و در دفتر رسمی ازدواج به ثبت رسیده باشد

با احراز این شرایط توسط مسئول فنی شعبه تامین اجتماعی مشخص می شود که به شما هدیه ازدواج تعلق می گیرد یا خیر.