در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام

قرار است حسابدار پاره وقت بگیرم،حسابدار خود داری بیمه بوده و هنوز بیمه در جای دیگه براشون رد می شود.

حالا در کنار کارش قرار دو روز در هفته برای ما کار کند،حالا می خواستم بدونم دست مزدی که ما برای این دو روز در هفته بهشون می دیم،می تونیم جز هزینه ها ثبت بشه با باید نیروی کار نامه از بیمه بیاره که حقوقی که ما بهش می دیم جز هزینه هامون حساب بشه.
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

در صورت ارسال لیست بیمه ایشان بعنوان حسابدار ، میتوانید در لیست هزبنه ها اعلام میکنید و نیازی به نامه از اداره کار نیست/