در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

من ترک نشین موتور بودم و موتور ما چراغ نداشت ولی چراغ گوشی دستمان بود و در لاین خودمان موتور دیگری آمد و به ران من برخورد کرد و درشت نی و نازک نی استخوان رانم شکست و زانوم در رفت و چراغ موتور که شکست قسمتی از چراغ رفت داخل پام و بخیه خورد و چهارتا زخم کوچیک رو پام و دستم داشتم و یه زخم بزرگ شکل سوختگی و رانندگان هردو موتور نه گواهینامه و نه بیمه داشتند

میخواستم بدونم چه کسی مقصر میشود و در صورتی که پنجاه پنجاه شود

چه کسی باید دیه من را به پردازد و دیه من چقدر میشود و ناگفته نماند که موتور ما یک راننده و دو سرنشین داشت که من وسط بودم و دکتر دوماه طول درمان برای من نوشت
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

خسارت های وارده به راننده یا راکب موتور به شرایط تصادف و تعیین مقصر بستگی دارد. اما خسارت وارد به سرنشین تحت هر شرایط پرداخت می شود. یا از بیمه شخص ثالث مقصر یا از صندوق تامین خسارت بدنی.