در سایر توسط (130 امتیاز)
با سلام

من سند حسابداری افزایش سرمایه را به این صورت زدم و حساب جاری شرکا رو درگیر نکردم
صندوقx سرمایهx
اگر اشتباه هست سند اصلاحی چی بزنم دفتر روزنامه و کل نوشته شده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
1 پاسخ
توسط (22,500 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص مشاوره در زمینه بیمه و قانون کار می باشد، سوالات مالیات و حسابداری خود را در سایت بیدبرگ - مشاوره مالیات و حسابداری مطرح کنید :
طرح سوال در بخش مالیات و حسابداری
https://www.bidbarg.com/tax

همچنین، می توانید با انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور خود از طریق لینک زیر از تیم مشاوران بیدبرگ به تعداد نامحدود مشاوره تلفنی تخصصی دریافت کنید:
انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور>>