در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
اگر حقوق ها کمتر یا بیشتر از آنچه به بیمه تامین اجتماعی اعلام میکنیم باشد و همچنین واریز حقوق ها تک تک از بانک شرکت مورد نظر به حساب هر فرد جداگانه رود چون کارفرما قبول نمی کند اول ببرد کل پول را در یک حساب مثلا تنخواه یا...که از بانک ما معلوم نشود به حساب هر کس چقدر رفته پس از روی پرینت بانک معلومه دقیق حقوق هرنفر چقدره وهمچنین  دست چک هم نداره شرکت ما ،،،سوال من این است

سند حسابداری درست مربوط به واریزی حقوق به این طریق چطو ر میتواند باشد وقتی که باید طبق بیمه سند بزنیم اما از بانک بیشتر یا کمتر خارج شده وبه تک تک حساب ها رفته و کاملا حقوق هر نفر معلوم است چه میشود که ما جریمه هم نشویم ؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

البته سوالتان واقعا مبهم است . این را بدانید که مطابق با پرداختی تان به کارگران و براساس موارد مشمول و غیر مشمول باید حق بیمه را بپردازید و در صورتی که در بررسی های کارشناسان بیمه و بازرسی های مربوطه چیزی جز این مشاهده شود اعم از پرداخت نکردن حق بیمه یا کم پرداخت کردن حق بیمه قطعا جریمه می شوید .

با تشکر